1. Can I make multiple orders at a time ?

Ans: Yes, you can make multiple orders at a time. With our rich resources and skilled professional multiple team of photo editing experts using which we can handle multiple projects of any photo editing services simultaneously.

2. How can I make payment for my order?

Ans: We charge payments after we completed our works on your images and delivered them to you. You make the payment via Paypal or Bank Transfers when you are satisfied with our jobs and approve them.

3. How do you determine image complexity for pricing?

Ans: The pricing of our image editing services depends on the image complexity. We determine the image complexity based on how much time it will require to complete and what level of photoshop skill it needs. The more time and skill an image needs to edit the more complex it is and the pricing also increases gradually.

4. Can I send images using email or google drive ?

Ans: You can send us your images using not only email and google drive but also any file sharing medium you like. For large files we recommend our clients to use WeTransfer and Dropbox as these are more easy and faster to use.

5. How will you set the price ?

Ans: The prices are set based on the complexity of your images. As the more complex a photo is the more time and skill it will require and time is money. One thing we can assure you that you don’t need to worry about the prices with us because we offer the industry level work at an affordable rate.

6. What is your turnaround time ?

Ans: Our response time for any queries is less than 10 minutes and our delivery turnaround time is 24 hours. Yes, you can edit your images and get them back within a day or so.

7. What is your payment method?

Ans: We accept the most secure payment method in the world that is Paypal. You can also pay us through bank transfer as well.

8. How can I get back my edited images?

Ans: After we complete editing your images you can get back the files to any of your desired file sharing methods. We mostly use Wetransfer and Dropbox for any sharing jobs as they are secure and easy to use.

9. How can I send my images to you?

Ans: you can send your images through our website’s Free Trial process if you have a couple of images to edit. Or if you have large projects then you can send them via Google Drive, One Drive, Dropbox, WeTransfer etc.

10. I need urgent delivery. Can I get it?

Ans: We realize running a business is a tough job and you have to prepare for any kind of challenges as they can happen anytime. So that’s why although our normal delivery turnaround time is 24 hours we do provide emergency delivery when needed.

11. Can I set a monthly payment? Because I always have images to be edited.

Ans: Yes, you can set monthly or even weekly payment if you want. We serve professional photographers and online retailers around the world who have hundreds and thousands of images every week or month. After they decide how they want to pay we make the invoices according to that and send them when the time comes.

12. How can I order?

Ans: You can send us a free quote or send us a couple of your images as a free trial and after you are satisfied with our response you can place your order by sending us your images using any file sharing method.

13. Can I try for free first?

Ans: We don’t want anyone to believe what we say. So we offer Free Trial opportunities for all where you can try our image editing service first by giving us a couple of images to edit and then if you are satisfied then you can go for the real job.

14. How long do you take to edit 100 images?

Ans: Our standard delivery time is 24 hours and it doesn’t matter if there are 100 or 1000 images to work on. We do have an urgent delivery system in case of an emergency.